SANDI PLESETAN CAPJIKIAPOOLS


  KLik Dibawah ini untuk melihat Ramalan SONJI ...   

Senen,Kliwon/20-05-2019



09:00
K.1* Pulunge-pulung wong ora nduwe,nanging seneng weh-weh karo kiwo tengene.
11:00
K.2* Abot sanggane mergo akeh butuhe,sugih duwite mergo nduwe gundul neng desone.
13:00
K.3* Nyandange koyo miyayi jebul mburine tukang ngapusi.
15:00
K.4* Cangkeme muni sak karepe dewe tibo mburine gelo atine.
17:00
K.5* Idune pancen mandhi mergo isih keturunan prabu siliwangi.
19:00
K.6* Ngarep-arep barang sing ilang bareng ketemu wegah kelangan.
21:00
K.7* Gelone digowo tekan pati jalaran adum warisan ora dibagehi.

PREDIKSI CAPJIKIAPOOLS (☆1☆3☆6☆) Luweh becik otak-atik dewe anggone ngeramal.