SANDI PLESETAN CAPJIKIAPOOLS


  KLik Dibawah ini untuk melihat Ramalan SONJI ...   

Kemis,Wage/22-08-2019



09:00
K.1* Tungkak sikil kakean petakil,lambe turah mergo seneng ngawe fitnah.
11:00
K.2* Adus keringet pangaweane mergo mburu kebutuhane,ati seneng mergo akeh pesenane.
13:00
K.3* Nyandung butuh rono-rene mergo akeh utange,tibo mburine blenjani janjine.
15:00
K.4* Gede cilik ora bakal dadi perkorone,pikiran licik mergo wes watake.
17:00
K.5* Kulit ireng mergo keturunane,awak kuru mergo abot pikirane.
19:00
K.6* Ulat peteng mergo sitik isi kantonge,sirah puyeng kakean urusane.
21:00
K.7* Rekoso nyambut gawene trimo entek dienggo nutup angsurane.

PREDIKSI CAPJIKIAPOOLS (☆2☆3☆1☆) Luweh becik otak-atik dewe anggone ngeramal.