SANDI PLESETAN CAPJIKIAPOOLS


  KLik Dibawah ini untuk melihat Ramalan SONJI ...   

Rebo,legi/12-12-2018


09:00
K.1* Gunumane cah umur setahun kok wes koyo umur 12 tahun.
11:00
K.2* Untuk ke 2 X nya untuk berumah tangga.
13:00
K.3* Nyawang katon padang,amargo wetenge bar diiseni.
15:00
K.4* Untunge ora sepiro nanging lancar khasile.
17:00
K.5* Nambahi modal sing dodolan,amargo wingi wingi rugi ora payu.
19:00
K.6* Gumantunge ati neng anggone anake,sing NOmer.1.
21:00
K.7* Eman eman yen diguwang amargo, 1 ijik enek ajine.

PREDIKSI CAPJIKIAPOOL (☆3☆5☆6☆) Luweh becik otak-atik dewe anggone ngeramal.